dimarts, 21 de febrer del 2017

TOP TEN del Noticiari Català. 21/02/2017


Urdangarin sabrà dijous si ha d’entrar ja a la presó. Per si de cas ja ha triat els mobles i les cortines. 

El Parlament investigarà la guerra bruta de l’Estat. Si surt que l’Estat és culpable, haurà de declarar la guerra normal a Catalunya.

Trump dona marge fins a finals d’any perquè els aliats augmentin la seva contribució a l’OTAN. Si no ho fan bombardejarà Europa.

Espanya, setè exportador mundial d’armes. La Generalitat ja li ha fet comandes per si hi ha un conflicte armat amb l’estat.

El MiD exposa 40 pintures d’avis del Casal. 12 quadres i 28 bates.

Es busquen noves parades al mercat de Palafolls. L’Ajuntament es compromet a rebaixar la burocràcia, i per aconseguir el permís per posar la parada en lloc de demanar 35.451 documents com fins ara, només en demanaran 28.967.

José Luis Rodríguez Zapatero es reuneix amb Nicolás Maduro per reactivar el diàleg a Veneçuela. Promet que acatarà tot allò que acordi amb Maduro.

Albert Rivera planteja que els partits responguin per la seva corrupció. Els guanyadors rebran cent milions d’euros un compte corrent a les Illes Caimán.

El PP desmenteix Millo i diu que no hi ha reunions secretes amb el govern de la Generalitat. “Millo, Millo, eres un pillo!” –li retreu carinyosament Rajoy.

Pedro Sánchez presenta un programa semblant al de Pablo Iglesias però sense incloure el dret a decidir. L’ha titulat “No Podeis”

Un exagent de la CIA assegura que deixa l'agència perquè se sent "desmoralitzat" per Trump. “Hem vist que és una persona tan i tan intel·ligent, que nosaltres ja no hi fem res” –conclou.

Rajoy retreu a Puigdemont haver deixat la Generalitat "en mans d'uns radicals". En Puigdemont li assegura que les dones de la neteja i els porters de l’entrada no són gens perillosos.