dijous, 16 de febrer del 2017

TOP TEN del Noticiari Català. 16/02/2017


El Govern estén el diàleg amb Catalunya als ajuntaments. L’alcalde de Pontons, l’únic a
Catalunya del PP, ja ha demanat hora a la pelu.

Els serveis d'intel·ligència nord-americans oculten informació a Trump. No li volen dir que els reis són els pares.

L'església catòlica australiana va pagar 200 milions d'euros a les víctimes de pederastia. Com que totes les víctimes eren infants, van treure els calers dels donatius destinats a UNICEF.

Un exmilitar britànic es vesteix de Gaddafi i arrenca a mossegades l'orella a un jove en un bar. L’exmilitar demana perdó de tot cor: Diu que va confondre la disfressa amb la de Mike Tyson.

Corea del Nord celebra al gran el 75 aniversari de Kim Jong-il, el pare del líder nord-coreà Kim Jong-un. El país ho celebra amb una ració doble de sopa de pa.

El PP català vol que directius de grans empreses assessorin el partit. Ja han demanat consell a Orange Market, Nóos i Aizoon.

Ucraïna declara l'estat d'emergència energètic pel seu greu dèficit de carbó. La comunitat internacional li recomana que faci servir els endolls.

El PP afronta divisions internes en els propers congressos regionals, excepte a Catalunya, en que només queda un militant.

El PDECat es prepara per a la confrontació ideológica. Uns la volen dilucidar al Trivial Edición Familia  i altres al Trivial Genus Edition