dijous, 9 de febrer del 2017

TOP TEN del Noticiari Català. 09/02/2017

Donald Trump critica a les cadenes que han retirat una línia de roba de la seva filla. Les botigues responen dient que les peces de roba, totes amb una foto del seu pare, no es venien gaire.


Tres juristes van recomanar al govern no aturar el 9-N. Els altres tretze van continuar menjant fetge d’un penjat.

L’arquebisbat acull una xerrada que reclama castedat als gais. Volen acabar amb la competència.

Avança la construcció del primer portaavions de fabricació xinesa. Diuen que els vendran a preus molt competitius, i amb quinze dies de garantia.

El benefici de Gas Natural cau un 10%, fins als 1.347 milions. L’empresa ja ha dit que es veu obligada a apujar el rebut del gas un 10%, per culpa de les clàusules sol de les hipoteques.

El forat de les pensions serà de 15.000 M€ anuals fins al 2022. Els jubilats perdran un 7% de poder adquisitiu. L’Estat intentarà compensar aquesta pèrdua activant mecanismes per reduir un 7% l’esperança de vida dels espanyols.

L'Estat Islàmic dóna feina a nens cada vegada més joves en els seus vídeos propagandístics. Com UNICEF.

Iglesias i Errejón recorren a la guerra bruta de cara al duel final. Un convidarà a Bertin Osborne a “En la tuya o en la mia”, i l’altre farà declaracions exclusives a “Con el gato al agua”.

Somàlia escull el seu president més democràtic. El govern sortint ha donat dret a vot, per primer cop, a un centenar de familiars i amics.


Madonna torna a Malawi per adoptar unes bessones. Després de la foto les enviarà a un internat de luxe.

A la selectivitat es podran fer servir els accents diacrítics. Però els examinadors diuen que ja estaran contents si els alumnes fan servir algun accent, sigui del tipus que sigui.