dimarts, 31 de gener del 2017

TOP TEN del Noticiari Català. 31/01/2017

El rei Felip celebra els 49 anys veient ‘La la land’. Li van recomanar anar a veure “El rey pasmado”, però ja no la feien.

El nou partit dels  comuns a Catalunya s’estrena apostant pel referèndum, però descarten votar sense permís de l’Estat. En el cas més que improbable que s’acordi un referèndum amb l’Estat, només  reconeixeran els resultats si són els que s’ha acordat amb l’Estat.

El 63% de les grans inversions tecnològiques es fan a Catalunya. Aquest avenços són beneficiosos pel país perquè sempre acaben traslladant-se al territori, excepte en els llocs on hi ha la Renfe.

El preu de lloguer de les oficines també es dispara a Barcelona. L’import del lloguer de les oficines depèn de la quantitat de turistes que hi caben.

Una petició popular perquè Regne Unit anul·li la visita de Trump suma ja més de 1.500.000 signatures. D’entre elles hi ha la de James Bond, que li fa mandra tornar a la feina.

El ministre Nadal assegura que si Espanya té una de les factures de la llum més cares d'Europa és per “la hipoteca de les primes a les renovables”. Per solucionar-ho  incentivarà les gordes fixes i amb l’habitatge pagat.

El Govern reconeixerà la maternitat per subrogació. Això equipara ser mare a comprar un pis hipotecat.

L’Oficina Antifrau, quan la dirigia Daniel de Alfonso, va contractar una empresa vinculada amb l’operació Catalunya per buscar-hi micròfons, càmeres i sistemes d’espionatge. La primera opció eren els agents d’Operación Marbella, però  ja estaven contractats per en Torrente.

Forcadell denuncia la judicialització de la política catalana al ‘New York Times’. Li publiquen la queixa a la secció de necrològiques.

L'oposició de Malgrat promet un govern “obert i transversal”. Posaran a un carnisser com a primer tinent d’alcalde.


L’Ajuntament de Palafolls aprova els pressupostos del 2017 amb un fort increment de les inversions. Acaben d’adquirir 300.000 accions amb primes de risc de Bankia, a un preu de ganga!