divendres, 27 de gener del 2017

TOP TEN del Noticiari Català. 27/01/2017

Palafolls

C's expulsa el regidor de Palafolls per haver volgut entrar en el govern local. Juntament amb Oscar Berman, l’altre regidor recentment no adscrit, es planteja formar un nou grup que es dirà HEIL! (Hagrupación Eredera de unos Ideales que son Lahostia)

Pagesos palafollencs reivindicaran l’agricultura a la Marxa Pagesa. Després de la marxa hi haurà un fabulós dinar popular servit pel catering la SERHS, amb ensaladilla russa d’Eismann de primer, gambó argentí de La Sirena de segon i per postres assortit de fruita tropical de Sa2pe.

Sant Genís renovarà aquest diumenge el vot de vila. De fet en són dos, un per Junts x Sí al poble i un altre pel PP a Ciudad Jardín.

Les oficines de Bershka podrien deixar Palafolls. L’alcalde confia en que l’amenaça de que els palafollencs deixarem de comprar productes d’Inditex, els farà tirar enrera.


Resta del Món


Susana Díaz afirma que l'ejectiva federal del PSOE està disposada a "estrènyer els llaços" amb el PSC

Trump estudia un impost del 20% a les importacions des de Mèxic per pagar el mur. A partir d’ara cada mexicà que entri haurà de donar una cama o un braç als Estats Units.

Trump ja pensa en la inauguració del mur amb Mèxic. Fins i tot li ha posat nom, es dirà ‘Mèxit’. 

Dues candidatures d’última hora forcen les primàries de Ciutadans. Les primàries de Ciutadans han de ser ateses a Urgències i denunciaran les dues candidatures per violació.

El lobi elèctric nega cap interès per la pujada de la llum. És més, diuen que donaran els beneficis a UNICEF, com sempre.

Coca-Cola produirà a Sevilla i Barcelona la seva nova beguda. Es dirà Sangritafia.

El petit comerç proposa passar tots els ponts als dilluns. La resta de de dies de la setmana no es podran travessar els rius.


El 63% dels catalans, contraris a pagar més impostos. La resta són favorables a pagar menys impostos