dimarts, 23 de juny del 2015

TOP TEN del Noticiari Català. 23-06-2015

-Cau en picat la producció d’energia fotovoltàica a Espanya. Segons el ministre Margallo això és culpa de que Catalunya s’ha situat entre Espanya i el sol.

-Mas demana a les entitats sobiranistes anar en una mateixa llista electoral. La Casa Real Española ha sigut la primera en declinar l’oferta.

-“Más España” serà l’eslògan del PSOE a les generals. El president de la Generalitat diu que respondrà a la provocació  amb el lema “Sánchez Catalunya”.

-La Guàrdia Urbana de Barcelona augmenta la pressió sobre els “top manta”. En el que va de setmana ja ha arrestat trenta-vuit polítics.

-La vicesecretària d’Estudios y Programas del PP, Andrea Levy,  deixa entreveure que Rajoy posarà sobre la taula un projecte de pacte fiscal per Catalunya. El sotsdirector segon de Fires, Salons i Congressos de CDC li respon que gràcies, però que els seus pactes amb el fiscal ja se saben com acaben.

-L’afiliació d’estrangers a la Seguretat Social viu la seva pujada més gran des del 2005. Amb aquestes excel·lents dades s’estan plantejant fins i tot presentar-se a les pròximes eleccions generals.

-La CUP retira un santcrist a la sala de plens de Berga. Diuen que ho han fet perquè no pugui reclamar dietes.  

-Estat Islàmic premia amb una esclava el guanyador d’un concurs, que haurà de decidir quina part de la dona talla per pagar el 40% d’impostos del premi .

-El BBVA premia la lluita contra el càncer i el canvi climàtic. Han guanyat els creadors d’un nou compost que redueix tant els tumors com el CO2.


-Albert Ribera pretén “una España orgullosa de la seva bandera”. Per aconseguir-ho, quan governi  li canviarà l’escut pel cocodril de Lacoste.