dimarts, 14 de febrer del 2017

TOP TEN del Noticiari Català. 14/02/2017


Susana Díaz es mobilitza per evitar una victòria clara de Sánchez a Catalunya. Ja s’ha comprat el Just Dance 2017


L’hospital Josep Trueta de Girona afronta un any de reformes. Com que no tenen a on traslladar-los, abans de les obres curaran a tots el malalts.

Segons la UE l’Estat espanyol incomplirà el dèficit aquest any i el que ve.  En canvi a partir del 2019 el dèficit ja es sobrepassarà.

El PSOE proposa que el DNI i el passaport siguin bilingües. Concretament en català i en espanyol.

Una església de Barcelona obrirà les 24 hores per als sensesostre. Però hauran de marxar de seguida, perquè un cop a dins ja deixen de ser sensesostre.

Exonerat un tinent que va cridar "puta" i "zorra" a una sergent. La sergent demana un petit canvia a la sentencia, i que passi de ser exonerat a exhumat.

El Tribunal Suprem presenta el seu portal de transparència per obrir les seves portes a la societat. Només s’hi podrà accedir amb nom d’usuari i contrassenya, que només es podrà aconseguir amb un aval.

Condemnen una empresa de Palma per prohibir portar vel islàmic a la feina. El propietari es queixa perquè no s’ha tingut en compte que l’empresa és una barra americana.

Palafolls dobla les multes als conductors beguts. Els conductors beguts diuen que no cal, que si van beguts ja les veuen dobles.

El temporal s’enduu, altra vegada,  la platja dels càmpings de Malgrat. L’ajuntament de Palafolls s’ha ofert a traslladar-la a uns terrenys del barri de Santa Maria, perquè cap més temporal se l’endugui.