dimecres, 25 de gener del 2017

TOP TEN del Noticiari Català. 25/01/2017


Mariano Rajoy fa boicot i es burla de la conferència de Puigdemont al Congrés Europeu

El Suprem obliga a votar el Brexit al Parlament britànic. Els diputats favorables a la sortida del Regne Unit de la Unió Europea ja han dit que impugnaran aquesta ordre al Tribunal Constitucional espanyol.

Trump signarà aquest dimecres mesures sobre immigració. Foarà fora tots els estrangers, excepte la que acrediti que és eslovena i model.

Turquia té previst pagar a les àvies perquè tinguin cura dels seus néts. L’import es treurà dels sous que els nets guanyen treballant a les fabriques tèxtils.

L'Índia tornarà a mesurar l’alçada de l’Everest, per la sospita de que  seva alçada ha minvat. En cas que es comfirmi, l'Índia té previst portar-lo la Clínica Boston.

El papa Francesc exigeix la renuncia al Gran Mestre de l'Orde de Malta, perquè aquest va recomanar l’ús del preservatiu en segons quines circumstàncies. El papa assegura que en cap cas es pot autoritzar, i que només es pot fer la vista grossa en el cas que s’utilitzi per impedir que els clergues pedòfils contraguin enfermetats venérees.

Romania es planteja despenalitzar la corrupció. Rajoy ja els ha advertit que això pot provocar un refús generalitzat entre la ciutadania. Els proposa que facin com ells, no fer-ne ni cas.

Millo demana en una conferencia que el Govern es gasti els diners en ambulàncies pediàtriques i no en conferències.

La vicepresidenta del gobierno de España defensa que l’oposició catalana negocii el finançament. Està segura que l’oposició catalana acceptarà entusiasmada que Catalunya pagui la clàusula de rescició perquè Messi fitxi pel Madrid.


Segons un estudi Espanya és líder de pernoctacions turístiques a la Unió Europea. El gobierno esgrimeix aquesta dada per no acollir cap refugiat.


Els jubilats, els únics que no han perdut riquesa durant la crisi. No es pot perdre el que no es té.