dilluns, 29 de juny del 2015

TOP TEN d'El Noticiari Català. 29 de juny del 2015

-Rajoy afirma davant els barons del seu partit de que vol tornar al centre. Diu que a dalt de la taula rodejat de flors és a on s’hi està millor.

-Grècia aplica el corralito. A partir d’ara les compres s’hauran de pagar amb ous.

-Ahir diumenge es va celebrar a Barcelona el ‘Dia Internacional de l’Orgull LGBT (Lesbiana, Gay, Bisexual i Transexual)’. Per presidir la manifestació s’hi van presentar els alcaldes de les quatre capitals catalanes, que es van confondre pensant que era el ‘Dia Internacional de l’Orgull LGBT (Lleida, Girona, Barcelona i Tarragona).

-L’ONU censura a Espanya per la devolució d’immigrants en calent, que ha provocat greus cremades a les mans dels gendarmes marroquins.

-Unió Democràtica expulsa Núria de Gispert, i l’envia al CIE de Barcelona.

-El govern demana precaució extrema davant l’onada de calor. Recomana als catalans no sortir de la cabina del iot en hores punta.

-Colau desmenteix que hagi contractat el seu marit. Afirma que el va comprar al comptat.

-Rihanna adopta un gos mentre va borratxa. Diu que la resta no ho recorda, però que està prenyada de camada.

-Un estudi recent revela que hi han 560 milions de persones a tot el món que parlen castellà. Durant la nit la xifra baixa considerablement.

-Llargues cues a Girona pel càsting de “Juego de Tronos”. Dels milers de persones que s’hi presenten, Juan Carlos I i Felipe VI són els candidats amb més experiència.

-“Fisures”, la mostra d’art multidisciplinari de Palafolls, va presentar durant tot el dissabte passat  espectacles de dansa, música i teatre. La proposta amb més bona acollida va ser, un any més,  el monòleg de mossèn Salvador, a la missa de les set.