dijous, 24 de novembre del 2011

TOP TEN d'El Noticiari Català. 24-11-2011


-Catalunya registra un mort i set casos greus per intoxicació per la ingesta de bolets verinosos. Des de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat es recomana no menjar bolets verinosos, si pot ser.


-El candidat republicà dels EUA Newt Gingrich proposa canviar la llei perquè els nens puguin treballar i així “guanyar-se un salari per començar a escalar socialment”. Si guanyen prou, de grans podran subornar els polis de les presons i assolir un bon estatus entre els presos.

-Zapatero i Rajoy pacten una posició mútua davant Merkel: Han acordat agenollar-se alhora quan arribi la cancellera alemanya.

-El PP ja treballa en el pla d’ocupació per a joves que li demana la UE: Més de trenta mil tècnics de més de cinquanta anys s’han posat ràpidament a redactar-lo.

-Els felipistes i els partidaris de Zapatero es tornen a enfrontar pel lideratge del PSOE: Es recriminen mútuament no voler de cap manera liderar el partit..

-L’Institut Nóos d’Iñaki Urdangarin va cobrar 690.000 euros al Vila-Real Club de Futbol per un informe d’onze pàgines copiat d’internet. Després de saber-se aquesta notícia una multitud d’estudiants d’ESO i Batxillerat han ofert al club informes semblants a preus molt més mòdics..

-Nokia acomiadarà 17.000 treballadors. Sembla ser que ho faran per telèfon.

-La ruta del sexe de l’Empordà es posa de moda entre el jovent francès. Paradoxalment el servei més sol•licitat és el griego.

-El fiscal demana vuit anys de presó per al “Robin Hood dels bancs” per estafa: Li va vendre un Rolex fals.

-Més casaments civils i menys de religiosos a Catalunya. Les estadístiques diuen que augmenten els casaments entre els civils, i en canvi els capellans i les monges opten cada vegada més per les relacions extramatrimonials.

-La recollida de residus de les grans ciutats s’adaptarà a l’horari comercial. No es podran llençar a les escombraries els banquers ni els polítics després de les nou del vespre.

-Avui apareix la nova guia Michelin. Es veu que El Corral del Pollo ha assolit la seva primera estrella.

1 comentari:

penyabogarde ha dit...

visca palafolls, visca el barça i visca els blogs ben parits com el teu,
visita el nostre i digues alguna coseta i seguim conectats.