dilluns, 17 d’octubre del 2011

TOP TEN d'El Noticiari Català. 17-10-2011

-Un volcà submarí ha començat a formar-se a 2 Km d’El Hierro. L’empresari propietari de l’embarcació “La Oca” del llac de Banyoles ja ha ofert aquesta golondrina per comercialitzar una ruta turística per anar a veure el volcà.

-Washington rendeix homenatge a Martin Luther King: A l’acte no hi van poder assistir els afroamericans perquè tots estan de missió a l’Afganistan.

-Israel alliberarà desenes de presos amb penes de cadena perpètua. Concretament alliberarà aquells que es posin en vaga de fam, sempre i quan no es retractin.


-Rajoy s’ofereix per gestionar el final d’ETA: “Pondré la “E” en el contenidor de envases, la “T” en el contenidor de tebeos y la “A” en el contenidor de ampollas de vidrio” -afirma.

-Rubalcaba i Rajoy faran un únic cara a cara el 7 de novembre. Es farà al mig d’un carrer empolsegat del poblat almeriense de Tabernas, amb foc real. Tothom espera que afinin la punteria i que acabi en taules.

-Els joves estalvien per a un pis i obliden les pensions. Excepte les dels pares.

-Desenes de milers de indignats ocupen places a tot el món. Els seus líders s’avancen i ocupen les més ben remunerades (càrrecs als ministeris, als consells d’administració…)

-Rajoy diu que gestionarà l’economia “como Dios manda”: És a dir, nomenant Rouco-Varela Ministre d’Economia.

-Irlanda i Portugal despunten com a paradisos per als negocis. En tercera posició hi figura el despatx d’en Laporta.

-El Govern potenciarà la venda d’aliments sense intermediaris. Espera aconseguir tres mil cinc-cents milions d’euros amb la venda d’aquesta concessió.

1 comentari:

penyabogarde ha dit...

Hola Clooney del Maresme!
som maresmencs, culés i volem que volis amb nosaltres per les terrasses del bogardisme. Intenta-ho! Visita el nostre blog i no el deixaras mai...deixan's un comentari i fliparem Nespresso Clooney made in Bogarde!

Fins ara company!