dissabte, 8 d’octubre del 2011

La Banda Municipal de Palafolls a la III Trobada de Bandes de Sant Pol 2011

La Banda Municipal de Palafolls va actuar el passat diumenge 2 d’octubre del 2011 al “Molla Banda 2011”, la III Trobada de Bandes de Sant Pol.
En aquesta ja tradicional trobada enguany hi van participar-hi  quasi cent formacions de primera fila vingudes de tot el món, que van oferir als aproximadament cent vuitanta-cinc mil espectadors  -segons l’organització- un cap de setmana ple de sorpreses, emocions i divertiment.
Per sobre de totes elles va destacar, com ja ens té acostumats, la Banda Municipal de Palafolls, que davant una multitud entregada ens va oferir un extens repertori de temes d’avui i de sempre. I hem de destacar també un cop més la magistral actuació de la trombonista Marta Alenyà Tur, la figura emergent més prometedora del panorama musical del nostre país, que ens va delectar amb una interpretació plena de sentiment i tècnicament impecable. No trigarem gaire a veure-la als millors escenaris del món.
Animem a l’organització a continuar tirant endavant amb aquesta excel·lent iniciativa, i a intentar programar per l’any vinent un cartell igual o encara millor que el d’enguany.






La Big Band Valona, agrupació organitzadora de la trobada.






L’actuació estel·lar de la Banda Municipal de Palafolls.

2 comentaris:

Marc Egea i Ger ha dit...

100 bandes no, n'hi havia 150! sempre retallant, en aquest país. a més, van arribar a ser 234.531 espectadors a l'hora punta. i això és veritat, que jo mateix els vaig comptar.
coooonye.

Palafolls de Munt ha dit...

Perdoneu l'error, me'n vaig anar a mig matí (problemes amb la pròstata) i no vaig poder certificar personalment la validesa del reconte. Per l'any vinent llogarem una empresa amb helicòpter per afinar amb més exactitut des de l'aire la quantitat total d'assistents. Crec que, si la cosa segueix així, haureu de demanar a l'ajuntament que compri una part de Calella i de Canet per inquibir a tanta gent que vindrà. Ànims!