dimecres, 22 de juny del 2011

Excursió nocturna al castell de Palafolls, amb "La Puput"




Dissabte passat dia 18 de juny “La Puput” va organitzar una excursió nocturna al castell de Palafolls. La idea inicial era que fos una sortida en família, és a dir, els quatre gats de “La Puput” més alguns incondicionals (que s’haurien enfadat si haguéssim fet alguna activitat sense avisar-los). És per això que varem repartir molt poca propaganda, i a més sense posar-hi el dia, perquè no vingués ningú.

La idea era aprofitar la lluna i l’emplaçament per fer una sessió de relaxació i meditació (amb l’ajuda de substàncies psicotròpiques), ajuntar les nostres ànimes en comunió amb l’univers, i assolir la pau espiritual en un entorn verge i a redols de mirades furtives. Llavors continuaríem amb una orgia.

Però els astres ens van ser adversos i a l’hora de la partida va començar a venir gent i més gent... fins a noranta-nou persones! (cent si contem a una prenyada com a dues). Així doncs, “nuestro goso en un poso”: Varem pujar tots juntets cap el castell (cantant “La vall del riu vermell”), varem sopar, i a les onze cap a casa. Cent per cent Puput!

2 comentaris:

Eve ha dit...

Podríem haver fet una assamblea i sotmetre a vot la idea de la orgia, la veu del poble, en vot secret, diu el que desitja realment i llavors els astres, potser, s'haurien tornat a alinear en favor de la Puput i de les..(no se quants erem treient els menors de 18) i hauríem pogut acabar la nit d'una manera més festiva...

Salut!!

Palafolls de Munt ha dit...

La veritat és que tens raó, però n'haviem fet una encara no feia deu dies...i tampoc és qüestió d'abusar, que ja tenim uns anyets.
De totes maneres estem oberts a propostes. Prometem que a la propera no sortirem volant,i muntarem alguna cosa per entretenir a la clientela. Per altra banda, estem encantats que vinguin 100, 200 o 300 persones: La més gran satisfacció per a una associació cultural és que la gent vagi als actes que organitza...tot el demés és conya!